Home > Nieuws > GigaNet wordt Exanet

GigaNet wordt Exanet

september 6th, 2019

21 jaar geleden werd de domeinaam giganet.nl vastgelegd. Sindsdien werden onze diensten aangeboden onder die naam.

Nu, 3 x 7 jaar later, gaan we verder onder de naam ExaNet. We kregen een bod op onze domeinnaam en binnenkort zal er dus iets anders te zien zijn op giganet.nl.

Tegelijkertijd is besloten om een aantal zaken te optimaliseren. Een ervan is dat we de domeinaamregistratie van .nl namen niet meer rechtstreeks doen bij SIDN, maar via een collega, waar we allerlei extensies kunnen vastleggen en ook nog tegen keurige vergoedingen. Nu is het te veel versnipperd geraakt en je moet een keer een grote schoonmaak houden.

In de loop van september gaan we tevens nieuwe servers in bedrijf nemen en de overstap wordt zo gepland dat er hooguit een zeer kortdurende onderbreking plaatsvindt. We plannen de tijdstippen ‘buiten de spits’.

Voor onze klanten betekent het dat de facturen er wat anders uit gaan zien en dat er nieuwe mogelijkheden zullen worden aangeboden. Daarover worden zij nog nader geinformeerd.